Bademli Dondurmalı Pasta Öncelikle mikserimizin kapağını açıp içerisine mavi kasedeki bademleri ve yağı dökmemiz gerekiyor. Sonra mikserimizi çalıştırıp elde ettiğimiz karışımı bir tepsiye koyup fırına vermeliyiz. Bu sayede pasta kalıbımız hazır olmaktadır. Sonrasında bir tencere içine yine taze kayısı, bir miktar su ve bir kavanoz bal döktükten sonra bir süre pişirip, elde ettiğimiz karışımı ilk hazırladığımız kek kalıbının üzerine dökmeliyiz. Sonra bunun üzerine krema döküp pastanın üzerini kaşık yardımıyla düzelttikten sonra 15 dakika buzluğa soğumaya bırakmalıyız. Ardından bu işlemi pastanın üzerine dondurma gelecek şekilde yapmalıyız ve en üst tabakaya bir kase dondurma boşaltıp, yine buzluğa soğumaya bırakmalıyız. Buzluktan çıkardığımız dondurmalı pastamız servise hazırdır.